Blijf niet lessen maar begin met leven!

DanielleBoers_image

Dat kleine rondje… dat staat symbool voor hoe je leven was tot nu toe, je gewoontes, je opvoeding die je binnen de kaders hebben leren leven, alles wat je vanuit een vast patroon doet. Het enige wat je tegenhoudt om naar het grote magische gedeelte te gaan is niet weten hoe het daar is…. angst dus!

Angst om los te laten wat je kent, wat “veilig en vertrouwd is.”

Want als je vast loopt blijkt je comfortzone een heel benauwd beperkend klein rondje te zijn die je absoluut niet geeft wat je echt nodig geeft, alleen maar het ronddraaien in een cirkel van pijn, verdriet, het niet meer weten, toe zijn aan verandering maar niet durven, balen van je situatie en daar ook aan vasthouden want dit is wat je kent.

De meeste blijven liever waar ze zijn… alsof je autorijles hebt… en de veiligheid van de instructeur nodig hebt die ook nog op de rem kan trappen als het moet, voor het geval je dingen mist te zien, lekker veilig in de auto, hadden klem aan het stuur, maar zeker niet alleen zelf de weg op durft en volledig alleen vol vrijheid zelf de wijde wereld in trekken, zelf aan het stuur zitten, wind in je haren en gaan!!!

Er is dus geen verschil… want voor autorijden heb je je examen gehaalt en ben je gewoon de weg op gegaan!

Waarom zou je dan verder in je leven in rondjes blijven rijden met je “instructeur die nu comfortzone heet” door blijven rijden…

Pak je eigen stuur, en realiseer je dat alles wat je nodig hebt al lang in je zit!

Wil je het nu eindelijk maar weet je niet hoe?

Mijn methode brengt je in een korte periode precies daar waar je echt wilt zijn, volledig vol vertrouwen en vrijheid!

Blijf niet lessen maar begin met leven!